Містобудівні аспекти теорії сталості - Устінова, І. І. (КНУБА, 2016)
При визначенні містобудівних аспектів теорії сталості екологомістобудівних систем використані урбо-еко-фізичні паралелі та поняття фізико-математичної теорії сталості.
Keywords: еколого-містобудівна система; сталий розвиток; урбо-екофізичні паралелі; ecological-urban system; sustainable development; urban-ecophysical рarallels