Аналіз інтегрування геоінформаційних ресурсів систем просторового планування територій в європейську інфраструктуру геопросторових даних INSPIRE - Горковчук, Д. В. (КНУБА, 2013)
Подано аналіз різних систем просторового планування в країнах Європи, вимоги інфраструктури геопросторових даних INSPIRE до метода даних та профільних наборів геопросторових даних для результатів проектів просторового планування територій, а також проаналізовано досвід зарубіжних країн у сфері гармонізації даних просторового планування.
Keywords: системи просторового планування; країни Європи; геопросторові дані INSPIRE; просторове планування територій