Фізико-хімічний аналіз природної питної води різних джерел водопостачання - Кравченко, М. В. (Юстон, 2015)
Проведено аналіз якісного і кількісного складу води природних джерел водопостачання, а саме деяких річок, ряду колодязів та свердловин різних регіонів України. Проведено порівняння отриманих результатів з нормативними значеннями, наведеними у ДСанПін 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Проаналізовано результати фізико-хімічного аналізу з виявленням компонентів, що відповідають нормативним значенням, та тих, що перевищують ГДК
Keywords: питна вода; природна вода; джерела водопостачання; якісний склад; кількісний склад