Юридичні особи приватного права у сфері будівництва - Боровська, Ірина Анатоліївна; Затилюк, Герман Анатолійович (КНУБА, 2019)
Суб’єктами правовідносин у сфері будівництві є інвестори, замовники, підрядники, а також проектно-дослідні організації, науково- дослідні інститути, проектні та експертні організації тощо. В свою чергу указані учасники будівельної діяльності можуть мати статус юридичної особи
Keywords: юридична особа; нормативно-правові акти; Цивільний кодекс України; будівельна діяльність; 349.442