Архітектура й соціально-медична складові іпотерапії в реабілітації хворих дітей Прикарпаття - Обиночна, З. В. (КНУБА, 2015)
Розглядаються загальні впливи іпотерапії на різні фактори: історичні, медичні, соціальні, архітектурні. Викладені рекомендації до проектування центрів іпотерапії на Прикарпатті.
Keywords: іпотерапія; історія розвитку іпотерапії; медично-соціальна реабілітація; 725.54.57