Можливі підходи до реконструкції Львівської площі в м. Києві - Колмаков, Є. О. (КНУБА, 2016)
Досліджено теорію класифікації площ за функціями та формою. Розглянуто можливості реконструкції Львівської площі у м. Києві з точки зору максимальної комфортності для різних потреб населення. Визначено основні напрями оновлення Львівської площі шляхом будівництва багатофункціонального центру.
Keywords: Львівська площа; реконструкція; класифікація площ; багатофункціональний центр; 711.7:625.712.4.025.4(477.411)