. Забудова та інженерний благоустрій території в межах вулиць соборна та Академіка Шалімова в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області - Чайка, С. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
При розробці атестаційної роботи основна увага приділена створенню комфорту зовнішнього середовища мешкання людини. Інакше кажучи, темою проектування є реконструкція та інженерний благоустрій міських територій. Із зростанням матеріальної і духовної культури народу збільшуються його вимоги до умов мешкання, які не обмежуються тільки комфортом квартири. Якість сучасного міського житла знаходиться в прямій залежності від зручності і швидкого зв’язку з місцями праці і відпочинку, від чистоти повітря, озеленення житлових районів тощо
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; інженерний благоустрій; забудова території; 711.1(477.41)