Архітектура комплексів відпочинку в природному середовищі - Ніканоров, С. О. (КНУБА, 2016)
В статті розглянуто роль навколишнього середовища та кліматичних умов при проектуванні та будівництві рекреаційних, туристичних та комплексів відпочинку, зокрема в Причорномор’ї України.
Keywords: рекреаційні комплекси; туристичні комплекси; архітектурно-художні рішення; рельєф; ландшафт; архітектурно-планувальні рішення; композиція; рекреационные комплексы; туристические комплексы; архитектурно-художественные решения; рельеф; архитектурно-планировочные решения; композиция; recreational complexes; tourist resorts; architectural and artistic decisions; landscape; architectural and planning solutions; the composition