Вирішення проблеми потреби в засобах малої механізації для будівельних підрозділів враховуючи сучасний стан оснащеності організацій і бригад покрівельників - Євтушенко, В. А.. (КНУБА, 2014)
В даній статті розглядається проблема вирішення проблеми потреби в засобах малої механізації для будівельних підрозділів. Також стаття охоплює питання стану оснащеності організацій і бригад покрівельників засобами малої механізації.
Keywords: оснащеність організацій; засоби малої механізації; покрівельні роботи; нормативні потреби; механізований інструмент; equipment of organizations; small mechanisms; roofing; regulatory requirements; power tool; 69.002.5(075.8)