Символ і символізація у теоретичних дослідженнях Постмодернізму (XX ст.) - Булах, І. В. (КНУБА, 2011)
В статті розглядається використання символу і символізації у теоретичних дослідженнях Постмодернізму (ХХ ст.). Особлива увага приділена теоретичної праці Р.Ветурі, Ч.Дженкса, К.Александера, М. Сафді, К.Лінча.
Keywords: символ; символізація; теорія архітектури; Постмодернізм; symbol; symbolism; theory of architecture; Postmodernism