Організаційно-функціональна модель відділення психолого-педагогічної допомоги у закладах для реабілітації дітей з вадами розвитку - Кравченко, І. Л. (КНУБА, 2014)
В статті розглядається загальна організаційно-функціональна модель відділення психолого-педагогічної допомоги у формуванні структури закладів для дітей з вадами розвитку, запропоновані прийоми трансформації даного відділення у реабілітаційних закладах різної місткості.
Keywords: медично-соціальна реабілітація; діти та підлітки з фізичними вадами; організаційно-функціональна модель відділення психолого- педагогічної допомоги