Philosophy of Science and Technology : course methodological guidelines - Шарипін Андрій Вікторович; Євдокимова Тетяна В'ячеславівна; Sharypin Andriy Viktorovych; Evdokimova Tatyana Vyacheslavivna (KNUCA, 2026)
Містять матеріали навчальної програми освітньої компоненти: теми лекційних і практичних занять, індивідуальні завдання, завдання для модульного контролю та список рекомендованої літератури.Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх спеціальностей факультету урбаністики і просторового планування.
Філософія науки і техніки: методичні рекомендації
Keywords: Philosophy of Science; Main Contemporary Concepts; Science as an Object; Structure of Scientific Knowledge; Features of Modern Science Development; Philosophy of Technology; Perceptions of Technology in the History of Culture; філософія науки; філосолфія техніки