Дослідження теплоїзоляційних властивостей вузла стикування панелі зовнішньої стіни з плитами перекриття і балкону в панельному будинку - Гетун, Г. В.; Атаманюк, І. О.; Лесько, І. М.; Дмитренко, О. І. (КНУБА, 2016)
Проведені дослідження багатоповерхового панельного житлового будинку, теплових характеристик вузлів примикання плит балконів із зовнішніми стінами, які впливають на витрати теплової енергії.
Keywords: панельний; житловий; будинок; теплові характеристики; вузли примикань; теплова енергія