Обгрунтування геофільтраційних схем і вихідних параметрів при розрахунках променевих водозаборів - Тугай, Я. А.; Майстренко, Г. В. (ІТГІП : КНУБА, 2015)
Розглядаються основні геофільтраційні схеми притоку води до променевих водозаборів. Даються їх характеристики, а також необхідні параметри для їх розрахунків. Наводяться основні види живлення підземних вод при влаштуванні променевих водозаборів.
Keywords: променевий водозабір; параметри; методи розрахунку; фільтраційні схеми; підземні води; область фільтрації; 628.112.3