Основи землеустрою і кадастру ч. 1 : методичні вказівки - Петраковська, Ольга Сергіϊвна; Михальова, Марія Юріївна; Свиридовська, Світлана Миколаївна (КНУБА, 2024)
Містять загальні положення, методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання до виконання, список літератури, додатки. Призначено для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
Keywords: землеустрій; кадастр