Будівельна теплофізика : методичні вказівки - Кольчик, Юлія Миколаївна (КНУБА, 2023)
Містять загальні положення, стислі теоретичні основи за кожним із змістовних модулів, наведених у робочій програмі та силабусі дисципліни. Наведено приклади розв’язку задач і задачі для самостійного розв’язання, а також таблиці, графічний матеріал і додатки з ДБН і ДСТУ, потрібні для цього. Призначено для студентів спеціальностей 192 «Будівництво та цивільна інженерія», 144 «Теплоенергетика» ОПП «Енергетичний менеджмент, енергоефективні муніципальні, промислові і побутові теплові технології»
В авторській редакції.
Keywords: теплофізика будівельна