Використання нечітких моделей для опису об’єктів житлового середовища - Гайна, Георгій Анатолійович; Тістол, Надія Вікторівна (КНУБА, 2014)
Розглянуто математичний підхід та використання нечітких моделей для опису об’єктів житлового середовища. Запропоновано представити показники залежно від їх типу та шкал вимірювання.
Keywords: нечіткі моделі; показники якості житлового середовища; матриця знань; шкали вимірювання