Еволюція містобудівних ідей сталого розвитку як відбиття природної закономірності освоєння простору - Устінова, І. І. (КНУБА, 2016)
Еволюція системи розселення людини від окремого міста до мережі населених міст не є унікальною на планеті. Такий характер освоєння простору притаманний розвитку усіх соціально організованих біологічних видів/
Keywords: еволюція розселення; містобудівні концепції; сталий розвиток; evolution of settlement; urban planning concept; sustainable development