Від реконструкції будинку до реконструкції забудови - Плешкановська, Алла Михайлівна (КНУБА, 2008)
В статті розглянуто основні напрямки вирішення завдань комплексної реконструкції території кварталів, мікрорайонів застарілої забудови в контексті сучасного соціально-економічного розвитку суспільства.
Keywords: реконструкція будинку; реконструкція забудови; організація будівельного процесу; застарілий житловий фонд