Економічне оцінювання реінженірингу та трансформації операційного управління будівельних підприємств України на грунті практичних підходів управління - Поколенко, В. О.; Саргсян, В. Г.; Кузьміч, Я. Л. (Ліра-К, 2026)
У сучасних умовах розвитку економіки України реінжиніринг бізнес-процесів будівельних підприємств набуває особливого значення як інструмент підвищення ефективності діяльності та забезпечення конкурентоспроможності в умовах євроінтеграційних трансформацій [3]. Глибокі структурні зміни у сфері управління та фінансування будівництва потребують переосмислення операційного менеджменту з урахуванням цифровізації, інноваційного підходу до ресурсного планування й адаптації до стандартів ЄС.
Keywords: реінженіринг; управління будівельними підприємствами; практичні підходи управління