Контроль метрологічних характеристик лазерного сканера Faro Focus 3D S1210 - Адаменко, О. В.; Акользін, І. В. (КНУБА, 2015)
Розглядається методика контролю метрологічних характеристик лазерних 3D сканерів.
Keywords: методика; контроль; метрологічна характеристика; лазерне сканування; геодезичні задачі; метрологическая характеристика; лазерное сканирование; геодезические задачи