Залежність методу оцінки від специфіки об’єкту - цілісного житлового утворення (ЦЖУ) - Хараборська, Ю. О. (КНУБА, 2008)
В статті "Залежність методу оцінки від специфіки об’єкту - цілісного житлового утворення (ЦЖУ) " йдеться про залежність обрання методу оцінки від типу задач, які вирішуються за його допомогою, та повноти і характеру вихідної інформації.
Keywords: інформація вихідна; оцінка якості кількісна; цілісне житлове утворення (ЦЖУ)