Динамічний напружено-деформований стан реактивної штаби атракціону вільного падіння - Жупаненко, І. В.; Чибіряков, В. К.; Білик, С. І. (КНУБА, 2013)
Досліджено динамічний напружено-деформований стан одного варіанту конструктивного вирішення реактивної штаби, що є відповідальною складовою частиною системи динамічного гальмування атракціонів вільного падіння.
Keywords: напружено-деформований стан; реактивна штаба; система динамічного гальмування; атракціони вільного падіння