Вілла Geldrop - архітектура, підкорена природі - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2012)
У статті розглядаються принципи взаємодії природи і архітектурного простору та поєднання класичної та сучасної тектоніки на прикладі вілли Geldrop у Нідерландах.
Keywords: вілла; природа; взаємодія; об’ємно-просторова композиція; вилла; взаимодействие; объемно¬пространственная композиция; стиль; a villa; nature; interaction; volumetric-spatial composition; style