Ревіталізація промислових територій як інструмент регіональної інноваційної політики - Броневицький, Андрій Петрович (Економічна думка, 2016)
Регіональна політика держави є важливою складовою державного управління. Елементами регіональної політики є промислова, соціальна, екологічна, інноваційна, житлова та багато інших. Всі ці складові взаємопов’язані, так само як регіональна політика пов’язана із іншими функціями держави [1]. В структурі економіки України протягом всіх років незалежності поступово зростає частка сфери послуг. Відповідно частка промисловості знижується. Така тенденція притаманна для всіх розвинених країн світу та таких, що розвиваються [2].
Keywords: регіональна інноваційна політика; ревіталізація промислових територій; 725.42:69.059.7(477)