Дослідження динаміки роликової формувальної установки з рекупераційним приводом - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І.; Почка, О. Б. (International Science Group, 2021)
В результаті проведених досліджень проведено динамічний аналіз роликової формувальної установки з рекупераційним приводом – визначено функції зміни кінетичної енергії та проаналізовано вплив кута зміщення кривошипів установки на характер їх зміни.
Keywords: 693.546