Критерії необхідності врахування взаємодії коливної системи та джерела енергії у процесі вібраційного формування бетонних блочків - Слободян, Н. М. (КНУБА, 2002)
Дана робота присвячена розгляду вказаної проблеми: дослідженню динаміки систем, що контактують із середовищем, за врахування взаємодії системи та пристроїв збудження.
Keywords: коливна система; процес вібраційного формування бетонних блочків; джерела енергії у процесі вібраційного формування бетонних блочків; 541.1 + 666.97.033.16 (07)