Особливості формування архітектури українських готелів радянського періоду будівництва (1917-1990 рр.) - Брідня, Лариса Юріївна (КНУБА, 2012)
Розглянуті основні архітектурні та історичні аспекти формування українських готелів радянського періоду будівництва (1917-1990 рр.) у контексті світового розвитку готельного господарства даного періоду. Визначені головні особливості архітектурної організації готелів відповідних періодів будівництва. Наведені узагальнені рекомендації щодо можливостей їх реконструкції та пристосування
Keywords: реконструкція; реконструкція готелів; архітектура готелів; hotels