Контекстуальна архітектура композиції на основі синтезу мистецтв: методика утворення - Ладан, Т. М. (КНУБА, 2015)
У статті розглядається методика викладання дисципліни «Композиція» на основі синтезу мистецтв на архітектурному факультеті КНУБА.
Keywords: композиція; синтез мистецтв; конструктивізм; раціоналізм; еклектика; композиция; синтез искусств; конструктивизм; рационализм; эклектика; the composition; synthesis of arts; Constructivism; Rationalism; Eclectics