Вплив одноосного стиснення на омічний опір лінолеуму - Азнаурян, І.О.; Бондар, І.О.; Потапенко, Г.Д. (КНУБА, 2013)
Робота присвячена дослідженню впливу одновісного стиснення на омічний опір лінолеуму різних типів в умовах незмінної вологості та температури повітря
Тези зі студентами
Keywords: лінолеум; омічний опір; стиснення