Дослідження впливу механоактивації бетонних сумішей на структуру заповнювача у валкових машинах - Крот, О. Ю. (КНУБА, 2011)
Проаналізовано складові процесу переробки сумішей у машині барабанно- валкового типу. Підтверджено вплив механоактивації сумішей у машині барабанно- валкового типу на форму, структуру і міцність заповнювача. Запропоновано математичну модель взаємодії часток матеріалу в товстому шарі. Показано можливість одержання за допомогою механоактивації раціонального грануляційного складу.
Keywords: механічна активація; будівельні суміші; грануляційний склад; пресування; механическая активация; строительньїе смеси; гранулометрический состав; прессование; mechanical activation; mixes; grain size; pressing molding; 666.9.022.3; 691.33