Пружна підвіска транспортних засобів - Сукач, М. К. (КНУБА, 2017)
В Київському національному університеті будівництва і архітектури розроблено пластинчасту ресору для амортизації динамічних навантажень транспортних засобів. Амортизаційний пристрій призначено для колісних засобів (переважно вантажних автомобілів та автопричепів), що мають як одновісні, так і балансирні підвіски. ЇЇ можна використовувати також і в гусеничних транспортних засобах.
ELASTIC SUSPENSION OF VEHICLES
Keywords: динамічні навантаження; амортизаційний пристрій; балансирна підвіска; транспортний засіб; dynamic loads; elastic device; balancer suspension; vehicle