Архітектурно-планувальна організація дитячо-юнацьких спортивних шкіл ігрових видів спорту - Кідиба, І. І.; Кравченко, І. Л. (КНУБА, 2017)
В статті розглянуто загальну модель архітектурно-планувальної організації дитячо-юнацьких спортивних шкіл ігрових видів спорту на основі аналізу наукових досліджень зарубіжних та вітчизняних авторів. Визначено основні фактори, що впливають на архітектуру та планування спортивних шкіл.
Архитектурно-планировочная организация детско-юношеских спортивных школ игровых видов спорта
Architectural and planning organization of gaming sports schools for children and youth
Keywords: дитячо-юнацькі спортивні школи; архітектурнопланувальна організація; спортивні заклади; ігрові види спорту; детско-юношеские спортивные школы; архитектурнопланировочная организация; спортивные учреждения; игровые виды спорта; sports schoolsfor children andyouth; architectural and planning organization; sports facilities; gaming sports