Композиція. Об’ємно-просторова композиція. Організація внутрішнього простору : конспект лекції - Зиміна, Світлана Борисівна (КНУБА, 2022)
Розглянуто: основні ознаки внутрішнього, або інтер’єрного простору, варіанти взаємодії архітектурного об’єму і внутрішнього простору, їх відповідність один до одного; прийоми розчленування внутрішнього простору, системи угруповання просторів всередині будівлі; етапи еволюції та ознаки динамічності і статичності внутрішнього простору. Призначено для студентів за спеціальністю: 191 «Архітектура та містобудування», 022 “Дизайн”, 023 “Образотворче мистецтво”, освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: композиція; організація внутрішнього простору