Прецесійні коливання тонких кругових пластин змінної товщини - Гром, А. А.; Лізунов ., П. П. (КНУБА, 2009)
Виконано дослідження напружено-деформованого стану і прецесійних коливань тонких кругових пластин змінної товщини при складному обертанні. Проаналізовано вплив величин швидкості власного обертання і повороту осі обертання пластини на розподіл радіальних і окружних напружень.
Keywords: кругові пластини змінної товщини; напружено-деформований стан; прецесійні коливання; швидкость власного обертання; ось обертання пластини