Опалення та вентиляція спортивно-розважального комплексу у м. Бровари Київської області - Іванов О. С. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Системи вeнтиляцiя є незамінною частиною комплексу інженерних систем будівель різного призначення: виробничих, громадських, житлових. Вони забезпечують видалення забрудненого повітря з приміщень і подавання свіжого. В процесі повітрообміну відбувається видалення забруднюючих речовин і нормалізація таким чином стану повітряного середовища з концентрацією шкідливих речовин на рівні гранично-допустимої. Якість повітря - це достатньо вагомим фактором, який сприяє покращенню мікроклімату в робочій зоні як виробничих, так і громадських приміщень. Наслідком цього в свою чергу є підвищена продуктивність праці, а також відповідна атмосфера в закладі.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; опалення; вентиляція; спортивно-розважальний комплекс; 697:725.85