Управління ефективністю виробничої діяльності підприємств (на прикладі товариства з обмеженою відповідальністю «Львівська кондитерська фабрика «Світоч») - Кондраток, В. В. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Найважливішою економічною проблемою України в нинішній період продовження повномасштабної війни росії проти нашої держави є подолання спаду виробництва та відновлення нормальних відтворювальних процесів у всіх галузях функціонування підприємств. Це дозволить підприємствам отримати достатньо прибутку за рахунок збільшення обсягів виробництва та забезпечити подальший економічний розвиток. Питання полягає в тому, як цього домогтися в реальній ситуації. Тому тема «Управління ефективністю виробничої діяльності підприємств» є актуальною для всіх суб'єктів господарювання, які займаються виробничою діяльністю.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; виробнича діяльність; управління; 338.3.003.13(477.83)