Монолітні плоскі перекриття з порожнистими вкладишами - Кріпак, В. Д.; Антонов, Р. Е. (КНУБА, 2018)
У статті розглядаються сучасні типи багатопорожнистих перекриттів, висвітлюються їхні переваги над традиційними, розглядаються проблеми використання таких перекритть в проектуванні та обгрунтовується доцільність проведення дослідження таких плит на фізичних та числових моделях.
Монолитные плоские перекрытия с пустотными вкладышами
Flat reinforced concrete multi void slabs
Keywords: плита з вкладишами; залізобетонні перекриття; моделювання; армування; порожниноутворювачі