Інженерна підготовка міських територій [Електронний ресурс] : конспект лекцій - Приймаченко, Олексій Віталійович (КНУБА, 2024)
Розглянуто завдання та методи вертикального планування міських територій, принципи організації стоку поверхневих вод та питання інженерного захисту територій від підтоплення та затоплення. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньою програмою «Міське будівництво та господарство» для освоєння теоретичного курсу з дисципліни «Інженерна підготовка міських територій».
Keywords: міські території; підготовка інженерна