Закордонний досвід реставрацій та реконструкцій військових гарнізонних комплексів та їх елементів - Сергіюк, І. М. (КНУБА, 2018)
Проаналізовано досвід реставрації та реконструкції військових об’єктів на території сучасної Польщі та Литви, що входили до складу Російської імперії наприкінці ХІХ – на початку ХХ століття, а також у Словаччині, що входила до складу Австро-Угорщини.
Foreign experience of restoration and reconstruction of military warning complexes and their elements
Зарубежный опыт реставрации и реконструкции военных гарнизонный комплексов и их элементов
Keywords: закордонний досвід; реставрація; реконструкція; військовий гарнізон; комплекс; Російська імперія; foreign experience; restoration; reconstruction; military garrison; complex; Russian empire; зарубежный опыт; реставрация; реконструкция; военный гарнизон; комплекс; Российская империя