Комбіновані масивно-плитні фундаменти під машини з вертикальним імпульсним навантаженням - Ландо, Є. О.; Кірічек, Ю. О. (ДП НДІБК, 2016)
Визначено основні закономірності впливу характеристик плит на коливання комбінованого масивно-плитного фундаменту під дією вертикальних імпульсних навантажень. Встановлено залежності динамічних характеристик: власних частот, амплітуд і згасання коливань від параметрів основ та фундаментів. The vibrations of the combined massive plate foundation un- der the action of the vertical impulsive loading were studied. The soil char-acteristics and footing dimensions dependences on the dynamic behaviors of combined massive plate foundation were set.
Keywords: комбінований масивно-плитний фундамент; імпульсні навантаження; раціональні конструкції; машини з динамічним навантаженням ударної дії; інтенсивність коливань; 624.151.5