Удосконалення методів аналізу приводів будівельних машин як динамічних систем із зосередженими параметрами - Діктерук, М. Г.; Човнюк, Ю. В. (КНУБА, 2011)
Наведено методи аналізу приводів будівельних машин як динамічних систем із зосередженими параметрами, що дозволяють аналізувати та оптимізувати їхні перехідні процеси при режимах пуску/гальмування у вказаних приводах
Keywords: метод; аналіз; привід; будівельна машина; динамічна система; зосереджені параметри; анализ; привод; строительная машина; динамическая система; сосредоточенние параметри; method; analysis; occasion; building machine; dynamic system; concentrated parameters