Проблеми вдосконалення підготовки фахівців з інформаційних технологій проектування в будівництві - Міхайленко, В. М.; Демченко, В. В. (КНУБА, 2005)
Основні напрямки наукової діяльності: розробка інформаційних технологій проектування і управління, створення інструментальних програмних засобів, комп’ютерна графіка і геометричне моделювання, геоінформаційні системи і технології.
Keywords: вдосконалення підготовки фахівців; інформаційні технології; проектування в будівництві