Методологічні проблеми фінансової стійкості територіальних громад як складової конкурентоспроможності територіального кластеру - Чуприна, Юрій Анатолійович (КНУБА, 2019)
В умовах адміністративно-територіальної реформи, фінансової децентралізації, активних інтеграційних процесів, підвищення нестабільності як у внутрішньому, так і в зовнішньому середовищі, соціально-економічний комплекс України потребує вирішення складних реформаційних завдань
Keywords: конкурентоспроможність підприємств; об’єднана територіальна громада (ОТГ); фінансова децентралізація