Напрям реновації морально та фізично застарілих промислових будівель - Бармашина, Л. М.; Кисіль, Л. М. (КНУБА, 2010)
У даній статті розглядається існуючий зарубіжний досвід перепрофілювання промислових будівель, що не використовуються за своєю основною виробничою функцію, в офіси, номери готелів, квартири-студії, апартаменти тощо. Висвітлено основні передумови реновації, історичні, соціальні та економічні засади надання застарілим промисловим будівлям нової функції шляхом розділення простору колишньої промислової будівлі та формування чарункової планувальної структури.
Keywords: реновація; занедбані промислові об’єкти; офіси; готелі; апартаменти; квартири-студії; 69.059.38:725.4