Інтегрування графічних засобів MatLab в архітектурі - Цой, М. П.; Цой, О. М. (КНУБА, 2016)
Розглянуто процес архітектурного проектування в цілому з акцентуванням уваги на принципах топологічної оптимізації параметричного моделювання. Представлені схеми та приклади простих архітектурних оболонок.
Keywords: топологічна архітектура; архітектурна оболонка; оптимізація; параметризм; topological architecture; architectural shell optimization; parametric