Цифрова обробка сигналів : конспект лекцій - Котенко Андрій Миколайович; Хлапонін Юрій Івановіч (КНУБА, 2024)
Лекції з дисципліні «Цифрова обробка сигналів» охоплюють розділи курсу, що пов’язані з методами цифрової обробки сигналів. Призначений для студентів з галузі знань 12 «Інформаційні технології» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».
Keywords: цифрова обробка; сигнали