Функціональна структура центрів реабілітації для дітей з психофізичними відхиленнями - Семерун, Ю. А.; Русевич, Т. В. (КНУБА, 2014)
У статті розглядаються особливості функціональної структури центрів реабілітації для дітей з психофізичними відхиленнями, фактори та чинники, які впливають на її формування. Здійснено визначення призначення та кожного функціонального осередку та групи приміщень, що мають входити до структури центру.
Keywords: функціональний блок; реабілітація; архітектурне середовище; функциональный блок; реабилитация; архитектурная среда; functional unit; rehabilitation; architectural environment