Особливості становлення та трансформації мультикультурного міcького середовища історичного ядра міcта Алжир (Касби), під впливом Ісламської цивілізацiї - Швець, Є. В. (КНУБА, 2015)
Огляд світових тенденцій щодо становлення та трансформації історичного середовища міста Алжир
Keywords: каф. інформаційних технологій в архітектурі; світогляд; становлення; трансформація; Касба; місто; ідентичність; цивілізація; Іслам; 72.01