Діяльна поверхня як фактор формування мікроклімату житлових територій - Козятник, І. П. (КНУБА, 2011)
Розглянуто питання формування екологічно безбар’єрного середовища сучасного міста. Наведено аналіз поняття діяльної поверхні міста , її властивостей , шляхів формування та впливу на мікроклімат житлових територій.
Keywords: мікроклімат; житлові території; інсоляція; діяльна поверхня; архітектурно-планувальне регулювання; микроклимат; жилые территории; инсоляция; деятельная поверхность; архитектурно-планировочное регулирование; microclimate; residential area; insolation; active surface; architectural and planning regulations